1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 φλ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτα Γκρέκα
1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζουμε τα φασολάκια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.
Στην κατσαρόλα προστίθεται ο ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά και τ΄αφήνουμε να αχνιστούν σιγά σιγά μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό στη κατσαρόλα.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 1 ώρα.
Καλή Απόλαυση