ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ - Γκρέκα
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 120'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 6

Υλικά

1 κιλό φρέσκα φασολάκια

1/2 φλ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 φλ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτα Γκρέκα

1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.

Στην κατσαρόλα προστίθεται ο ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας και το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά και τ΄αφήνουμε να αχνιστούν σιγά σιγά μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό στη κατσαρόλα.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 1 ώρα.

Καλή Απόλαυση