ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ - Γκρέκα
ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 10'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

Υλικά

400γρ. λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa

3 κόκκινες καυτερές πιπεριές (κομμένες, χωρίς σπόρια)

70γρ. άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

10γρ. ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος

1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Ξύσμα και χυμός από ένα λάιμ


Εκτέλεση

Στραγγίξτε την Polpa Γκρέκα χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι.

Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τις κόκκινες πιπεριές, τον χυμό και το ξύσμα λάιμ και σε ένα μπολ.

Προσθέστε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ζάχαρη.

Αφήστε τη σάλτσα να ξεκουραστεί τουλάχιστον 3 ώρες.

Συνοδεύστε με nachos.



Καλή σας απόλαυση!