Kefalonian Tratarisma: 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κεφαλλονιάς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Kefalonian Tratarisma, το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κεφαλλονιάς που διοργάνωσε για πρώτη χρονιά ο Δήμος Αργοστολίου στις 15 Ιουνίου.
Τοπικοί παραγωγοί, οινοποιοί και καταξιωμένοι chef, μας σύστησαν στα προϊόντα που αποτελούν τον γαστρονομικό πλούτο της Κεφαλλονιάς, σε μία ξεχωριστή διάδραση με το κοινό.
Σε ένα μοναδικό Live Cooking Stage, οι καλεσμένοι chefs ετοίμασαν πιάτα Κεφαλλονίτικα ή με βάση την παράδοση του νησιού, τα οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να γευτεί. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπαζυμούρης – Cucina Caruso ετοίμασε κεφτέδες με σάλτσα λαγωτό με Polpa Γκρέκα, μια χαρακτηριστική συνταγή που αναφέρεται στον τρόπο μαγειρέματος διαφόρων κρεατικών.
Η εταιρεία ΚΟΡΕ και η Τομάτα Γκρέκα στηρίζουν διαχρονικά αξιόλογες πρωτοβουλίες που προβάλλουν τη μοναδικότητα του τόπου μας και των ελληνικών προϊόντων, πάντα με γνώμονα την ανάδειξη των γαστρονομικών παραδόσεων και της τοπικής κοινωνίας.