Η Φύτευση της Τομάτας Γκρέκα: Ένας νέος κύκλος ξεκινάει
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στον κάμπο των Σερρών ξεκίνησε ένας νέος εύφορος κύκλος. Από τα τέλη Απριλίου ως τα τέλη Μαΐου, οι άνθρωποι της Γκρέκα φύτευσαν με φροντίδα και πολύ μεράκι την πιο λαχταριστή τομάτα, την Τομάτα Γκρέκα. Κάθε κύκλος παραγωγής κρύβει τα δικά του μυστικά που συντελούν ώστε να απολαμβάνουμε το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.
Το σωστό μέρος
Το μικροκλίμα της περιοχής και η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους επιτρέπουν το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικής ποιότητας, γευστικό, αρωματικό και μοναδικό.
Η σωστή στιγμή
Η φύτευση ξεκινάει από πολύ νωρίς στα χωράφια του κάμπου Σερρών και τελειώνει με τη δύση του ηλίου.
Οι κατάλληλοι άνθρωποι
Η αδιάκοπη συνέπεια και αφοσίωση των ανθρώπων της Γκρέκα, διασφαλίζουν ότι η πιο αυθεντική γεύση τομάτας φτάνει σε κάθε ελληνικό σπίτι, νοστιμίζοντας κάθε αγαπημένο φαγητό.
Η ομάδα μας λειτουργεί σαν μία οικογένεια συνεχώς σκυμμένη πάνω από την καλλιέργεια.
Ανακαλύψτε μαζί μας από την αρχή το πιο γευστικό ταξίδι που φέρνει στα πιάτα σας τα προϊόντα Τομάτας Γκρέκα!