Φτιαγμένη από 100% καλοκαιρινές τομάτες της Μακεδονικής Γης, η τομάτα Γκρέκα συμπυκνώνει όλη τη φρεσκάδα και τα αρώματα του εύφορου Κάμπου Σερρών.
Ο καμπος μας
Κάθε κύκλος παραγωγής της τομάτας Γκρέκα ξεκινά με την προετοιμασία, τη φύτευση και την καλλιέργεια στον κάμπο Σερρών, τον τρίτο μεγαλύτερο κάμπο της Ελλάδας!
Το μικρόκλιμα της περιοχής και η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους επιτρέπει το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικής ποιότητας, γευστικό, αρωματικό και μοναδικό.
Ο ποταμός Στρυμόνας διασφαλίζει την επαρκή ύδρευση της περιοχής, γεγονός που κάνει τον κάμπο τόσο εύφορο.
Κάθε χρόνο επιλέγουμε τις κατάλληλες ποικιλίες τομάτας ανάλογα με τα προϊόντα που θέλουμε να παράγουμε και τις δυνατότητες του τόπου μας.
Οι ανθρωποι μας
Οι άνθρωποι της Γκρέκα είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν το προϊόν τόσο μοναδικό. Χωρίς τη δική τους τεχνογνωσία, αγάπη, πείρα, έγνοια και φροντίδα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο! Ο γεωπόνος μας Αθανάσιος Κόνιαρης φροντίζει καθημερινά την επίβλεψη της παραγωγής.
Ο διευθυντής παραγωγής Ζήσης Βαβαλίδης και όλη η ομάδα μας λειτουργούν σαν μία οικογένεια συνεχώς σκυμμένη πάνω από την καλλιέργεια.
Η αδιάκοπη συνέπεια και αφοσίωση, διασφαλίζουν ότι η πιο αυθεντική γεύση τομάτας φτάνει σε κάθε ελληνικό σπίτι, νοστιμίζοντας κάθε αγαπημένο φαγητό.
Οι ανθρωποι μας
Οι άνθρωποι της Γκρέκα λειτουργούν σαν οικογένεια και είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν το προϊόν τόσο μοναδικό. Χωρίς τη δική τους τεχνογνωσία, αγάπη, πείρα, έγνοια και φροντίδα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!
Εργάζονται με συνέπεια και αφοσίωση, διασφαλίζοντας ότι η πιο αυθεντική γεύση τομάτας φτάνει σε κάθε ελληνικό σπίτι, νοστιμίζοντας κάθε αγαπημένο φαγητό.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ
Το τέλος του καλοκαιριού για εμάς σημάνει την αρχή της παραγωγικής διαδικασίας των προϊόντων τομάτας Γκρέκα, με την συγκομιδή των καρπών. Η μαγική στιγμή της σοδειάς μας!
Φροντίζουμε να υπάρξει ο ελάχιστος δυνατός χρόνος από τη στιγμή που θα κοπεί η τομάτα από το φυτό μέχρι να καταλήξει στην τελική συσκευασία ώστε να διατηρηθούν η φρεσκάδα και τα αρώματα και να μην υπάρξει αλλοίωση στον καρπό.
Για την υψηλή ποιότητα και νοστιμιά των προϊόντων γίνεται αυστηρή διαλογή στις διάφορες φάσεις της επεξεργασίας στο εργοστάσιο, ενώ το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό πραγματοποιεί συνεχείς μετρήσεις στην παραγωγή.