4 αυγά
400 γρ. τριμμένη ψίχα τομάτας Polpa
120 γρ. τυρί φέτα και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα
1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ. γλ. κύμινο
1/2 κουτ. γλ. πάπρικα καπνιστή
1/4 κουτ. γλ. πιπερι καγιέν
1/4 κουτ. γλ. κουρκουμά
μαϊντανό ψιλοκομμένο μονο τα φυλλαράκια
αλάτι
πιπέρι
Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε την ψίχα τομάτας και αφήνουμε να πάρει 2- 3 βράσεις και προσθέτουμε τη φέτα.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.|
Σπάμε τα αυγά και σκεπάζουμε με καπάκι να μαγειρευτούν για 3 λεπτά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και λίγο μαϊντανο και σερβίρουμε με ζυμωτό ψωμί.
Καλή σας απόλαυση!
Η συνταγή είναι από τη Nicol's Cooking