1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
800 γρ. Φασολάκια φρέσκα
2 κ.σ. πολτός τομάτας Γκρέκα
500 γρ. χυμός τομάτας Γκρέκα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3 καρότα σε ροδέλες
1 πιπεριά φλωρίνης σε κυβάκια
3 πατάτες σε ροδέλες
Μαϊντανό, δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο έπειτα προσθέτουμε την πιπεριά φλωρίνης κι ανακατεύουμε.
Σειρά έχουν οι πατάτες και ο πολτός τομάτας που τα σοτάρουμε πολύ καλά να καραμελώσουν.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τη ζάχαρη.
Ακολουθούν τα φασολάκια, ο χυμός τομάτας και τα μυρωδικά.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 1 - 1½ ώρα.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε ζεστό νεράκι.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμάκι και φέτα!
Καλή σας απόλαυση!
Η συνταγή είναι από τη Δήμητρα Γκριτζά - Miss Mimi Foodie