2 chili πιπεριές
400γρ. Polpa Γκρέκα
1 πακέτο μακαρόνια
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
500γρ. καθαρισμένες γαρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Τριμμένη φέτα, προαιρετικά
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές chili.
Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Σωτάρουμε για μισό λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και 2 σκελίδες σκόρδο.
Σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκο κρασί.
Προσθέτουμε τη λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
Εαν επιθυμούμε, σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Καλή σας απόλαυση!
Η συνταγή είναι από τους The Eaters.