ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ CHILI - Γκρέκα
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ CHILI

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ CHILI


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 30'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

Υλικά

2 chili πιπεριές

400γρ. Polpa Γκρέκα

1 πακέτο μακαρόνια

Ελαιόλαδο για το τηγάνι

500γρ. καθαρισμένες γαρίδες

2 σκελίδες σκόρδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

Τριμμένη φέτα, προαιρετικά


Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές chili.

Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία.

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Σωτάρουμε για μισό λεπτό και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε στο τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και 2 σκελίδες σκόρδο.

Σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

Σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκο κρασί.

Προσθέτουμε τη λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας Polpa και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.

Εαν επιθυμούμε, σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

Καλή σας απόλαυση!

Η συνταγή είναι από τους The Eaters.