1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 κιλά πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
3/4 φλ. λάδι
300 γρ. τριφτή τομάτα Γκρέκα
2 φλ. νερό
αλάτι
πιπέρι
πιπέρι καγιέν
κανέλα
μουστάρδα
τζίντζερ
ρίγανη
θυμάρι
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Τις απλώνουμε ομοιόμορφα στην γάστρα.
Πλένουμε καλά το κρέας και το τοποθετούμε πάνω στις πατάτες.
Ρίχνουμε το νερό και την τριφτή τομάτα.
Προσθέτουμε το λαδι, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά μας.
Σε προθερμασμένο φούρνο, βάζουμε το φαγητό σκεπασμένο για 50 λεπτά.
Ανοίγουμε και γυρίζουμε το κρέας από την άλλη μεριά μέχρι να ροδίσει.
Για την υπόλοιπη ώρα μαγειρεύουμε χωρίς καπάκι.
Καλή Απόλαυση!