ΑΥΓΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10'
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 30'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 1

Υλικά

4 Αυγά
4 κ.σ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτα ΓΚΡΕΚΑ
1 Κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 κ.γ. Δυόσμο αποξηραμένο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με τον δυόσμο.

Χτυπάμε τα αυγά μας με το αλάτι και το πιπέρι να είναι έτοιμα και αφήνουμε στην άκρη.

Μέσα σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτα ΓΚΡΕΚΑ σε μέτρια φωτιά και περιμένουμε λίγο να φύγουν τα πολλά υγρά.

Έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι μας και τσιγαρίζουμε 5 λεπτά, στο τέλος προσθέτουμε και τα αυγά μας και ανακατεύουμε μέχρι να σπάσουν τελείως.

Βάζουμε σε ένα πιάτο ή μπορούμε να το συνοδέψουμε πάνω σε υπέροχο φρυγανισμένο ψωμάκι.